Wednesday, March 23, 2011

MARIA ELENA vs HANA TAJIMA

As salam guys!

Ok..hari ni nak cakap tentang dua ladies yang sangat cun..
Sangat suka tengok diaorang pakai shawl..awesome!!
Ce tengok.ce tengok..cun kan..

 
 Maria Elena yang sempoi..
(sorry dear I ambil pic you ni..hope you don't mind>>aiceh bajet macam Maria Elena baca blog kau ni je..LOL..:p)


Hana Tajima yang cun
 
Sekarang ni pun tengok kat UiTM ramai girls pakai shawl ala ala diaorang ni..
Saya pun try jugak..hee
Ce tengok ce tengok jadi macamna..haha

Gaya Maria Elena..
Gaya Hana Tajima..
Haha nampak messy kan..takde la cun macam diaorang pakai..:p


Tapi MR SY lebih suka saya pakai macam gini ja..

Tapi sekarang saya more to shawl..ye lah,hidup kena variasi kan..:)


And bak kata Maria Elena :"when you wear your shawls or tudung bawals or whatever, remember that the sole purpose of wearing a hijab is to cover our aurats. we may not be perfect at it, but let's just try our best and learn as we grow"

See you later guys!

BISIK BISIK: When you look confident everything will be seen sweet and beautiful :)

3 comments:

Maria Elena (Zarul) said...

saya suka gaya awak! nice laaa! mana ada messy pun! heeee! =D
thanks awak! muah muah!

Shurazirah Sukhur said...

thank you dear..nanti buat tutorial gaya lain eh..suka style awak!:))

iphotoshoot said...

adik sy pon minat dua2 ladies ni..gf sy pon sk wat style2 diorg..=)
http://iphotoshoot2u.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...