Tuesday, May 24, 2011

HAPPY TIME GOOD TIME

As salam peeps!

Hari Rabu lepas saya dan Cik Noni pergi tengok movie Kongsi..disebabkan kelas habis pukul 10 pagi..nak balik rumah pun tak taw nak buat apa..nak buat assignment, memang tak lah muka kami ni nak buat awal2..;p..

  
After beli tiket wayang yang harganya RM5..:D

 
Wishing I was her..haha minah jenin macam gini la..;p

 
Mula-mula tu memang tak nak tengok Kongsi ni sebab dengar feedback cakap movie ni tak best, gambar tak bagus, plot cerita membosankan..andd after watched it,for me Kongsi ni quite enjoyable la jugak walaupun endingnya macam hampeh..untuk Kongsi 2 Farid Kamil kenalah buat so much better..(aiceh, pandai pulak aku komen..macam belajar course filem pulak..LOL ;p)

After tengok movie, kitaorang jalan-jalan pulak dekat CS Mall tu..ternampak pulak perkataan SALE merata alam..sumpah stress tengok sebab hujung2 semester ni celah mana pulak kan nak cari duit beli..aishhh,sabar je lah labu..

 
GGRRRRR..stress tengok..

 
Nak beg ni..sob.sob.sob T_T


Malas nak stress2 kitaorang pergi Tesco dan Giant cari barang dapur..biasalah, hujung2 semester ni rajin pulak lah nak masak..;p
                                                                                                                                                 

Esoknya, lepas habis kelas pukul 2 kitaorang pergi lagi CS Mall sebab nak hantar baiki laptop Cik Noni..sementara nak tunggu laptop tu siap dibaiki, kitaorang pun pergi tengok Nur Kasih The Movie (NKTM).. 


 
Makan laju-laju sebab NKTM pukul 4 and that time pukul 3.30

 
Harga tiket RM5 lagi..;)

NKTM sumpah mengharukan..kisah mengenai kasih sayang dan pengorbanan antara Aidil, Nur, dan Adam..perghh, memang menusuk kalbu..menitis air mata ni..patutlah ada yang suruh bawa tisu tengok movie ni huhu :')
Saya dah jatuh hati dengan lokasi penggambaran kat Jordan tu..sumpah cantik!Nak honeymoon di sana la..;)
                                                                                                                                                  

Hari ni dah ada 34 followers..ye.ye saya taw benda tu tak perlu dikecohkan pun..hee tapi saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak sebab sudi nak follow blog saya yang tak seberapa ni..sayang korang ketat2..muah.muah..

 

BISIK BISIK: MR SY dah balik Malaysia..dah tak jauh 1,178 km da..:D

8 comments:

empunYa blOg.... said...

rjn aih g tgk muvie...haha
dh tu suma rm5 ja..best no...murah2...

Shurazirah Sukhur said...

naim:haha sebab tu la rajin..rm5 ja..kalau lebih rm5, fikir 2-3-4 kali jugak la..heheh

hunny bunny said...

erra... setuju!!! pas tgk nur kasih d movie terus teruja nak pergi jordan!!!

Shurazirah Sukhur said...

fara:KAN!sumpah cantik..:D

Fieza said...

xsmpt lg nk p tgk nur kasih ngan kongsi. huhu

Shurazirah Sukhur said...

fieza:alolo..buzy kerja eh?hee

bella lim said...

Nur kasih? amboi jiwang ye. haha. aku memang kurang tengok cerita Melayu tapi takpe. nanti nak pergi tengok dengan kekasih. haha. nama pun Nur kasih. :D

ceycey. aku dah tambah followers kau jadi 40. tepuk tangan sikit. haha. penat en nak tunggu followers naik. saya pernah merasai. huhu.

btw, profile picture kau lawa gila dohhh. LIKE

Shurazirah Sukhur said...

bella:pergila tengok..boleh en kekasih tolong lap airmata haha..thanks sebab menambahkan lagi bilangan follower aku..memang penat tapi xpe sabar itu penting..hee n thanks jugak ckp profile pict lawa..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...