Monday, May 2, 2011

FINAL EXAM MODE

As salam peeps!

Am now at Ipoh..walawehh sempat lagi balik Ipoh walaupun sekarang tengah final exam mode..:D

Alhamdulillah dah selesai jawab 3 papers:CTU 553-Ethnic Relations, ISB 535-Financial Planning dan ISB 543-Principles and Philosophy of Islamic Banking

Agak kecewa dengan diri sendiri lepas jawab ISB 543 sebab rasa macam loser tak boleh jawab..lepas selesai jawab paper tu,sumpah menangis tak berlagu..masa tu rasa nak pergi jumpa MR SY nangis dekat dia sebab serius tak confident boleh dapat good result untuk paper tu..tapi sebab dia jauh, saya balik Ipoh..;p
Stress tengok soalan..Grrrr
Anyway, semua tu dah lepaskan..so tak payah nak ingat lagi dan sedih sangatla..apa yang penting sekarang ni, menadah tangan memohon pada Yang Esa dan tawakal..

Sekarang ni focus untuk ISB 544-Islamic Economics, FIN 548-Investment dan ISB 542-Fiqh Muamalat..

Do pray for me ya peeps!



BISIK BISIK: Al-Fatihah untuk course mate saya yang meninggal dunia pada 29hb April akibat kemalangan..Semoga rohnya dicucuri rahmat~

2 comments:

ZianMY said...

syura mmg pakai spec besar tu ke? kekeke...gile nerd..=p

Shurazirah Sukhur said...

zian:haha xla..masa tu xbawa balik spec and terjumpa spec ni kat rumah..tu pakai kejap buat sementara..:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...