Sunday, May 15, 2011

PHEW!

As salam peeps!

Hari Selasa lepas akhirnya selesai suda final exam untuk semester ni..phew!sangat lega..sekarang tawakal dan doa yang terbaik..hope get the best result sebab kalau dapat best result, bolehlah MR SY reward me something that I have been dreamed before..teeheee~

Habis saja jawab paper ISB 542 terus ajak Cik Noni pergi Village Mall..bukan nak pergi berjimba jimbo tapi nak pergi cari kerusi urut Gintell haha..sumpah sakit pinggang lepas jawab paper tu..aishh, dah rupa orang tua pulak..LOL..Lepas mengurut tu, pergi makan dekat Pizza Hut..tak habis-habis dengan Pizza Hut..haha ala..50% off apa de hal der..lagipun tekak ni teringin pulak nak makan spaghetti..macam-macam karenah pulak bila dah habis jawab final exam ni kan..hee

Jom layan gambar-gambar ni..masing-masing in nerd mode.;p



 Cik Noni tengah khusyuk tengok menu..maklumlah baru habis jawab paper, haruslah lapar.. :p

 
Calamari Ring

 
Asam Boi Fizz..50% off = RM2.45

 
               Agak jakun tengok button ni..haha

 
Cik Noni dengan set Sensasi dan saya dengan Spaghetti Bologna+Asam Boi Fizz 

 
Masing-masing muka lapar.. :p

Esok saya dah start kelas intersesi..tak bolehlah lagi nak berjimba jimbo macam kawan-kawan lain yang tengah cuti 4 bulan..huhu takpala..berkorban demi masa depan..KAN?

BISIK BISIK: Girls, hati-hati kalau nak keluar rumah sekarang..gila scary kott dengan mamat psyco yang suka simbah asid tu..

3 comments:

Cik Nathrah said...

eh muka noni ngn awk cam lebih kurang la. hehehe. gud luck dear! semoga dapt result power :)

Shurazirah Sukhur said...

haha ye ke.. thank you dear..u too good luck in your job ok..:)

theHijabis said...

Hye pretty! We have special promotion for dis May!
Satin shawl only for RM20.Free postage for every purchase! :)

visit www.thehijabis.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...