Tuesday, June 14, 2011

DATING

As salam peeps!

Saya baru lepas dating dengan Cik Noni..disebabkan hari ni kelas habis pukul 10..memang taklah kan muka kitaorang ni nak balik duduk rumah..haha lagipun minggu ni ja last kitaorang together, then nanti nak balik hometown masing-masing sebab final exam untuk intersesi Isnin depan..so Central Square Mall la lokasi dating kitaorang..
 

Disebabkan awal lagi, kitaorang pergilah breakfast dulu dekat KFC..

 
KFC a.m Cheezy Egg Bun Combo..perghh, sumpah sedap!murah pun murah, RM 4.20 ja..;)

 
Antara muka saya dengan Cik Noni, siapa yang lapar sangat??;p

After having our breakfast, kitaorang pergilah beli tiket movie KL Gangster..yelah, saya pun tak naklah ketinggalan tengok movie box-office ni kan..walaupun Cik Noni dah tengok dengan En Boyfie, saya paksa jugak dia tengok lagi sekali..haha padan muka dia!;p
  
Disebabkan KL Gangster lambat lagi nak start, kitaorang pun pergilah main boling..gila lama tak main boling..last main, Cik Noni menang so kali ni saya nak kalahkan dia pulak..;p
 
Lek luu, snap pic luu..;p

 
Aceceh, masing-masing nak tunjuk skill Shalin Zulkifli..;p 
dan akhirnya kemenangan berpihak kepada..saya lah!:)

Pukul 1.45pm tu kitaorang masuk lah panggung..gila penuh panggung..terkial-kial nak cari tempat duduk dalam gelap sebab kitaorang masuk pun agak lambat jugak..nak tangkap gambar dalam panggung pun tak sempat..aish

KL Gangster sumpahhhhh besttt..berbaloi duit tiket..dengan Zizan yang gila kelakar, abang Aaron and Ady Putra yang gila machooo, dan aksi-aksi diaorang..perghh,memang best la..

Sekarang ni tak kira lu abang long ka, ayahanda ka..ni panggung gua yang pegang..;p
Syabas, Syamsul Yusof!

After tengok KL Gangster, kitaorang pergi isi perut yang duk nyanyi lagu keroncong dengan Nasi Goreng Daging Merah dan Nasi Goreng Hailam..

 

 
Nasi Goreng Daging Merah+Nasi Goreng Hailam

Lepas ni dua bulanlah saya tak boleh nak dating dengan Cik Noni..mesti saya akan rindu dia..haha nak dating dengan MR SY pun dia jauh..aishh lonely saya nanti..sob3
 
 
Meh cium sikitt..haha

Oklah, cukup-cukuplah tu enjoy..lepas ni kena focus untuk final exam hari Isnin depan..uwaa, takutt..wish me luck peeps!

BISIK BISIK: Tolonglah "like" gambar saya+BFF saya..:) BFF Contest..

BISIK BISIK: Sangat jealous dengan MR SY yang nak pergi tengok Liverpool datang Malaysia..uwaaa, dia bukan nak bawa saya..sampai hati!:(

8 comments:

EZAN IDMA said...

bile nak date gn saye . hehe

Shurazirah Sukhur said...

ezan:haha bila2 pun bley..set date..:p

EZAN IDMA said...

hahah. cept2 update entry baru :)

Bigdaddyz said...

KLG tu best sangat atau sangat best....

Shurazirah Sukhur said...

ezan:haha ok2..tungguuuu :D

Shurazirah Sukhur said...

bigdaddyz:dua2..hehe ;)

fadhdeela said...

bestnyer dia bersukaria sebelum final exam erk..good luck exam

meh sini: Gigi Siapa yang Paling Cantikk!!

Sini jugak: Askar Paling Comey kat Malaysia!!

Shurazirah Sukhur said...

fadhdeela:thank you..ok,insyaallah nanti singgah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...