Saturday, October 1, 2011

NEW SEMESTER

As salam peeps!


Huh, penat perah otak study Financial Statement Analysis tadi. Jadi saya rehat sekejap dan rasa macam nak update sekejap blog kesayangan ni teehee. *sempat lagi tuu..;p


Sudah dua minggu di Kedah,then semalam saya sampai di Ipoh. Oh,baru dua minggu saya sudah homesick *ekeke siapa suruh kerajaan bagi cuti lama-lama dekat student degree kann ;p. Dua minggu jugak saya sudah masuk semester baru..so far so good..and hope semester ni saya tidak sesibuk macam semester lepas.


Balik Ipoh ni saya tak boleh nak kepit bawah ketiak mak sangat sebab saya kena study sikit untuk quiz Financial Statement Analysis minggu depan. Memang haruslaa bawa balik buku sekali sebab saya tak expert lagi dalam calculation dia. Risau laa jugak sebab dalam kelas, saya masih terkial-kial lagi tapi Cik Noni dah dapat jawapan huhu. So kenalah berkorban dan berusaha lebih sedikit kan demi memastikan saya tidak terkial-kial lagi.


Anyway peeps, wish me luck.Doakan saya dapat jawab quiz nanti. Doakan saya tak terkial-kial nak jawab soalan calculation huhu. Okaylah, nak sambung study. Till then...


Hari-hari kelas.Hari-hari cam-whored ;p


BISIK BISIK: Saya rindu MR SY *cehh, sempat lagi rasa rindu tu..;)



8 comments:

Ku Azhar said...

kt kedah? study kt ne??

Syazwan Che Deraman said...

lamo kau cuti..heheh

goodluck weh!

Shurazirah Sukhur said...

ku azhar: UiTM Merbok :)

Shurazirah Sukhur said...

syazwan che deraman: thank you :)

Laila Majid said...

good luck ^^

Shurazirah Sukhur said...

laila majid: thank you :)

miss namia said...

datang sini. folo sekali. uitm merbok eyh. boleh jumpak. satu u la kita ;)

Shurazirah Sukhur said...

miss namia: thank you follow :) oh yes,uitm merbok.wah,kalau terserempak tegur2la..hee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...