Friday, December 2, 2011

KUTUB UTARA KUTUB SELATAN

"Long distance relationships are one of the hardest to maintain, but trusting your partner brings your relationship one step closer" (copy paste from blog Cik Marya )

Being in a long distance relationship memang menguji kesabaran dan menduga kepercayaan dan kesetiaan kita terhadap pasangan. 

Saya akui sometimes it's hurt being in a long distance relationship. Yelah, dengan seorang di kutub utara, seorang di kutub selatan..jumpa pun dua tiga bulan sekali. Hanya call, sms, dan ym saja menjadi penghubung. Bila housemate keluar dating, saya adakala jealous. Kadang-kadang mengadu dengan MR SY, tapi dia hanya mampu menyuruh saya bersabar..tak lama saja lagi nak berjauhan pun. 

Hurm, saya hanya akur dengan jarak yang memisahkan kami ni.
Ya, tak lama saja lagi...
Oh, hati..bertabahlah

taken from friend's

BISIK BISIK: Saya Rindu Dia.....

12 comments:

FARAH JAMRY said...

sabar ye erra... cinta jarak jauh nie mengajar kite erti rindu, syg, cinta bukan =)

Shurazirah Sukhur said...

farah: ye, tengah bersabar dan terus bersabar.chewahh..hee :D

Syazwan Che Deraman said...

kau duk kutub mana?
dia?

heheh
sabar sabar.

Shurazirah Sukhur said...

syazwan: duduk kutub utara, sungai petani..dia duduk kutub selatan, kuala lumpur.hahah :D

Eera Shera said...

yang penting dlm hati ada cinta hihi

ps: ape kata buat pop up window utk comment dan buang word verification :)

Shurazirah Sukhur said...

eera shera: tak reti.tolong ajar hehe :D

FANTASTIC PIECES said...

jom join GIVEAWAY

THE WINNER WILL GET ANY AVAILABLE ITEM WORTH RM 35.00

http://fantasticpieces.blogspot.com/2011/12/fantasticpieces-giveaway.html

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

selagi ada cinta, pasti terasa dekat walau jarak KM memisahkan:))

Shurazirah Sukhur said...

FANTASTIC PIECES: ok, insyaallah i will :D

Shurazirah Sukhur said...

FIFIEY LYCHEE MARATION: jauh di mata dekat di hati..aicehh :D

Fatin Mraz said...

mm.. it was hard for me..
seb bek skrg dah x long distance lagi..

Shurazirah Sukhur said...

fatin mraz: kan..long distance is hard and hurt..;(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...