Wednesday, March 21, 2012

GILA PUNYA LAMA TAK UPDATE WEYY!

As-salam peeps!


Ya Allah, punyalah lama saya tak menjenguk blog kesayangan saya ni.Segala macam habuk ada =.="


**fuhh..fuhh..sapu.sapu bersihkan habuk sekejap**


Amboii, lama betul saya tak update ye.Busy mengalahkan bini PM, ye tak..hewhew.Emm, tunggu jugaklah orang tanya saya bila saya nak update tapi.tapi...haremmm non-adooo..kehkeh *engkau ingat engkau Zack Zukhairi?deng!


Okay.okay..so what's up peeps? Saya Alhamdulillah sihat cuma busy sedikit dengan kerja praktikal dan menyiapkan thesis. Thesis sudah mula nampak jalannya walaupun mula-mula tu agak blurr sampai jammed kepala otak ni..huhu tapi sekarang chapter 1, 2, & 3 sudah half-way..pheww! Doakan saya dapat siapkan thesis saya dengan lancar dan sempurna ya!


Oh ya!saya aktif di TWEET JEWW sekarang.Ramai kawan yang cool dan best saya jumpa di sana, semuanya saya kenal dari orang Raub ni..kehkeh. Kalau sudi, follow lewww saya *aiceh, promote! 


Okaylah kawan-kawan! Banyak kerja thesis saya menanti dan perlu disiapkan. InsyaAllah, kalau ada masa saya singgah menjenguk blog korang ye!
Have a good day!


Nahh..kalau-kalau dah lupa muka comel saya ni..hikhik
p/s:gila lama kott tak pakai tudung bawal..


4 comments:

Eera Shera said...

nnt kita bertuit tuit ye..sy pn rajin beno bertuit skrg..huhu..a ah kan..lama dah x pki tudung bwl..asik pki tdung ekspress je

Aujinz said...

Fuh fuh.. tolong tiup habuk di blog..

ZianMY said...

waHhh..ada twitter gak..follow zian! hehe...

Shawn Razaleigh said...

tak polo twitter den pun? awrrr :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...