Thursday, February 3, 2011

MOOD RAJIN SILALAH DATANG :]

Hari ni dah 3hb..Tinggal beberapa hari lagi harijadi saya,,Eh,tak tak..bukan nak cakap pasal harijadi saya..teehee..tinggal beberapa hari lagi nak balik ke Merbok..tapi assignment tak siap lagi..entah kenapa asal buka notebook,mesti akan menghadap facebook dan blog ni dulu..padahal niat di hati nak siapkan assignment..sudahnye bila nak buat assignment,mood mengantuk pula yang datang.aishhh,makin tertangguhlah assignment yang bertimbun tu..

Lepas mid-semester break ni ada kuiz investment pula..Aishh,ni pun tak habis study lagi..Nota baru je cover satu chapter..sedangkan yang akan masuk nanti chapter satu-tiga..<< dush!dush!wake up shurazirah!!

Okay, I think I should stop now..and please be focus,shurazirah!



BISIK BISIK: Tolong ingatkan saya untuk study dan siapkan assignment!:]

2 comments:

ZianMY said...

tkpe..pasni tkde belajo dahh..ni je last..wat masa ni laa..ekeke

Shurazirah Sukhur said...

zian:yup tinggal 1 sem je lagi..zian dah nak start praktikal kan?good luck :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...