Wednesday, April 13, 2011

AKHIRNYA..

As Salam peeps!

Gila lama tak update blog ni..dah berhabuk kott..tu yang tukar design baru..so sekarang dah tak berhabuk da..:)

Phew!akhirnya selesai suda segala assignments, presentation, and tests saya..:))

Gila azab nak selesaikan semua ni..masa hari terakhir untuk test, saya terpaksa menghadapi tiga tests dalam satu hari.. kawan saya cakap saya "Super Student" sebab jawab tests 3 in 1 (ko perli aku ke ape?huhuh)..tapi perghh,memang mencabar minda sungguh jawab tiga tests sekaligus..balik dari jawab tests tu hambikk terus saya "pengsan" atas katil..sumpah letih! apa2pun Alhamdulillah la,semuanya saya dapat menghadapi dengan baik..huhu

Tadi saya baru je selesai ujian speaking untuk MUET..and Alhamdulillah lega dapat speaking dengan baik..mulenye teman nervous jugak la pikio nak cakap ape untuk speaking..yele,teman ni bukannye pandai nak cakap omputih..ni kalau usop wilcha jumpe teman,mesti dia cakap "itula pentingnye english education"..hoho 
  
wah,lompat riang ria bila dah selesai semua..pstt:MUET and final exam tak selesai lagi la duhh..jangan nak seronok sangat la..:p

And now, focus for Writing, Listening, and Reading MUET and also Final Exam..
Wish me luck peeps!



BISIK BISIK: Bilakah kita boleh bertemu wahai Mr SY?:')

4 comments:

Marya Hana . said...

i pon ambik MUET baru ni..
gudluck 4 ur result..

hehe salam ziarah.. :)

Shurazirah Sukhur said...

marya:salam..hye!u too..good luck in muet..:)

ZianMY said...

haa..dpt pe muet? kuar result da ke?

Shurazirah Sukhur said...

zian:belum lagi la syg..baru je ambil hari tu..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...