Friday, April 15, 2011

Girls Day Out..:D

As Salam peeps!
Ada sihat ka?Harap2 sihat la semuanya ye..kalau rasa tak sihat tu, reti2la jumpa doktor, makan ubat, atau rehat2kan diri..

Seperti biasa, saya dan Cik Noni suka keluar jalan.jalan releasekan stress..jom kita layan saja gambar2 di bawah ini..

DATE: 01hb April 2011
LOCATION: Tanjung Dawai, Kedah
CAPTION: Melarikan diri dari kesibukan assignments yang bertimbun2 ketika itu..:p

menahan muka dari dimamah matahari..;p

amboi muncung mulut Cik Noni menyuruh Encik Boyfie nya tengok kamera..haha

 
gadis semasa..;p

dah rupa kembar siang da saya dan Cik Noni ni..kan?;p
Ni salah satu tempat kitaorang suka release stress..tapi kitaorang lebih suka release stress dekat mall..haha orang perempuan biasala, window shopping pun boleh hilangkan stress..

Jom kita layan lagi gambar2 saya dan Cik Noni..;p

DATE: 14hb April 2011
LOCATION: Central Square Mall
CAPTION: Menggembirakan hati setelah selesai dengan segala bagai assessment..;p



Menonton Senjakala..masa tengah tunggu Senjakala nak start, ada la minah ni spoil mood betul..macam tak pernah masuk panggung kott..gila kecoh..damn,sumpah annoying!

mari makan..Location:Pizza Hut


  muka saya macam kena bayar mahal je..haha tapi saya suka gambar cik Noni

tak mahal pun kitaorang makan..hanya RM20 je :)
makanan santapan kitaorang..nyum.nyum
seperti biasa, sebelum makan tangkap gambar dulu :)


 masing-masing muka tak sabar nak makan ;p

Begitulah aktiviti saya dan Cik Noni..walaupun sudah kering kontang di saat hujung semester ni tapi tetap gembira keluar bersama asalkan dapat release stress kitaorang..wuwu

BISIK BISIK: Saya rindu MR SY dan Babes saya (Nik Fairus, Marz Azam, Ezrienne Syazwanie)
                                                       

6 comments:

Cik Nathrah said...

heeeeeeeeee.bestnyeeeeeeeee jalan2. jeles. kite xde duit so buat cara xde duit je la. wuwuwu T_T

Shurazirah Sukhur said...

cik natrah:kami pun kering jugak..ni pun korek mana yang ade..setelah campur tolak darab bahagi,lepasla nak tengok wayang+makan pizza..heee

fairus fuad said...

windu jgj kt u yang.. da lme sgt xmkn pizza hut ngan u, mar,saz.. ;(

Shurazirah Sukhur said...

babe:nanti pas final kita pow mar makan pizza..haha rindu giles babis kott nak hangout dengan korang..

Amirrah Zawani said...

nak makan pizzaaa... lama dah tak makan =_=

Shurazirah Sukhur said...

amirah:jom3..heheh sekarang kan pizza buat promotion 50% utk setiap hari..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...