Saturday, June 25, 2011

SELAMAT TINGGAL

As salam peeps!
I'm in packaging mood..sob3! *ceh,sempat lagi update blog..jangan nak packaging mood sangatla..:p


Selamat tinggal bumi Merbok!
Esok saya akan balik Ipoh..woah,heaven!yelah, bayangkan saya habis final intersesi 21hb..then esok baru saya nak balik Ipoh...wee,bertapa sayangnya saya dekat bumi Merbok ni..*mata ke atas,tangan ke dada HAHA!;p taklah, actually saya nak jumpa tuan rumah sewa saya pagi esok..since housemates saya lagi dua orang tu nak pindah ke Perlis..and before ni,saya dan Cik Noni cakap tak nak stay dah rumah tu..konon nak pindah jugak tapi at last, decide nak stay sampai habis semester depan..tu nak kena jumpa tuan rumah and bincang agreement baru.. *erk,kenapa saya cerita detail ni..korang tak tanya pun kan kenapa saya nak jumpa tuan rumah..=.=
--------------------------------------------------------------------------
Selamat tinggal housemates..
memory:saya, Cik Noni, Cik Ros
Actually saya rindu the old us..Sejak awal tahun ni hubungan kitaorang tak rapat macam dulu..since adik Cik Ros datang duduk sekali dengan kitaorang..bukanlah maksud saya nak cakap adik dia punca hubungan kitaorang jadi macam ni..sumpah takk bermaksud pun..tapi itulah saya dan Cik Noni perasan..entahlah, mungkin sebab Cik Ros dah ada adik dia untuk berkongsi cerita dan masalah..takpalah,kitaorang tak ambil hati pun..

Anyways, Cik Ros..jaga diri baik-baik ye..semoga Cik Ros happy di sana :)
--------------------------------------------------------------------------
Selamat tinggal ayangku Cik Noni..


Hari ni last day kita spend time together..lepas ni dua bulan taw saya tak jumpa kamu..tak dating dengan kamu, kamu jangan sedih rindukan saya taw!haha ;p
jaga diri baik-baik..always text me ok!:)

Oklah,peeps!Nak sambung packaging barang..cuti dua bulan, mesti banyak nak bawa balik..hee
Will update soon!Happy Holidays!

BISIK BISIK: Sekarang dah ada 71 followers..terima kasih sebab sudi baca dan follow blog saya ni..dan terima kasih jugak kepada Mr Syazwan sebab sudi nak promote blog saya..terharu saya!sayang korang ketat2..muahx!

BISIK BISIK: Boleh tolong "like" me and my babe: BFF Contest ? Thank you!:D

BISIK BISIK: Rindu nak dating dengan babe saya dan MR SY!=.="

6 comments:

EZAN IDMA said...

take care :) jgn nakal2 dgn syg tu hehe

Shurazirah Sukhur said...

ezan: haha xnakal pun..:p

Benrauf said...

selamat balik kampong :)

Shurazirah Sukhur said...

benrauf: yeah,selamat.selamat!:D

Jay87 said...

bila kembali back?

Shurazirah Sukhur said...

jatt: insyaallah, bulan 9 ni..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...