Wednesday, June 22, 2011

WORDLESS WEDNESDAY:HATI KEMBALI TENANG SELEPAS MEMBACANYA

17 comments:

cik mun said...

alhamdulillah..

EZAN IDMA said...

mcm best je buku ni. sebb penah nmpak dlm cite syurga cinta :) Dont be sad ye

Syazwan said...

alhamdulillah..
banyak lagi cara nak tenangkan hati.
zikir dan mengaji dalah satu caranya ;)

Benrauf said...

la tahzan. wallahi ma'ana.
jangan bersedih. (apatah lagi bila) Tuhan (sentiasa) bersama kita.

Cik bunGA MatAHaR! said...

don't be sad...buku byk m'bantu di kala kesusahan.semoga segala urusan d'permudahkn oleh Nya.

hasrul hassan said...

Salam ziarah dari BK.
Ada sahabat blogger promot blog ni ..

Jemput datang ke BANGKU KOSONG ....

Terima kasih dan salam perkenalan.

nanad said...

buku ni memang hebak lah ;)

EZAN IDMA said...

thank wish tau :)

Intan said...

ermm i pnh bca buku nie..mmg bgus tuk kita tenangkn diri...

NaimJamaluddin said...

sapa ada...nk pnjm sat...hehe

Shurazirah Sukhur said...

cik mun: yeah,alhamdulillah :D

Shurazirah Sukhur said...

ezan: your welcome!:) buku ni memang best..hee

Shurazirah Sukhur said...

syazwan: yeah,indeed!tapi if dalam keuzuran, buku ini boleh tenangkan hati..hee :)

Shurazirah Sukhur said...

benrauf & cik bunga matahari:
yeah, insyaallah..Allah sentiasa bersama kita :D

Shurazirah Sukhur said...

hasrul hassan: insyaallah, saya akan singgah blog awak..salam perkenalan :)

Shurazirah Sukhur said...

nanad & intan:
yeah,indeed!buku ni memang hebakk dan bagus!:)

Shurazirah Sukhur said...

naim: nak pinjam ke?kalau nak,aku boleh bagi pinjam :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...