Friday, July 29, 2011

MELAKA

As salam peeps!

Hari Khamis lepas, saya ke Melaka dengan my babes a.k.a Yuh, Sazz, dan Mar..Agak lama jugak tak jumpa diaorang..yelah, masing-masing sibuk..so kebetulan Yuh ada di KL sebab ada event, dia ajak kitaorang jumpa..Actually unexpected plan nak ke Melaka..mula-mula plan nak ke PD tapi bila saya dah sampai KL, kitaorang decide ke Melaka..

Diaorang on the way ke Duta ambil saya..
Sementara tunggu saya sampai dari Ipoh, siap bedal nasi lemak 2 bungkus seorang *ok tipu..teehee

Akhirnya saya sampai..woah, tengok muka masing-masing excited dapat jumpa..
Okay, Melaka..here we comes!:D

R&R Seremban..Yuh nak tukar baju..kan plan asal nak ke PD so dia pakai simple ja sebab ingat kitaorang nak pergi mandi manda..haha bila dah tukar plan, haruslah tukar baju..baru la VOGEH+GOJES..kannn!?teeheee

After semua dah vogeh+gojes bagai, kitaorang pun sambunglah perjalanan ke Melaka dan lebih kurang pukul 2.00 petang, sampailah di Melaka Bandaraya Bersejarah..weeeeee :D


 Muzium Samudera

 Menara Taming Sari
Kelakar bila ingat balik masa naik menara ni, Saz and Mar menjerit..haha *kes trauma naik Solero Space Shot Genting..

Rehat sebentar bersama cendol dekat Bandar Hilir

Last captured before going back to KL

Dalam pukul 5.00 petang, kitaorang terus gerak balik ke KL..sumpah happy and enjoy dapat jumpa diaorang ni..gossipping, laughing,camwhoring..oh,how I miss them already..sob3

BISIK BISIK: Nik Fairus, Marz Azam, Ezrienne Syazwanie..sayang korang semua..nanti kita plan bercuti ke pulau pulak ok!:D

16 comments:

tieykah said...

Hoho.Suka la Melaka

Last year pergi AFamosa Resort
Abes lenguh sakit badan men game

:)

Syazwan Che Deraman said...

wowowow..bestnya jalan jalan :)

Shurazirah Sukhur said...

tieykah: awesome kan!kalau ada rezeki, nak merasa jugak lenguh sakit badan main dekat AFamosa Resort tu..heee :)

Shurazirah Sukhur said...

syazwan che deraman: yeah..best.best!:D

fairus fuad said...

ooo yeah!! kte b4 mmg the best.. jgn nk spoil ngan owg yg xsepatutnya.. kn babe?

Shurazirah Sukhur said...

yuh: haha betul2..kita b4 je dah happy!:D

EZAN IDMA said...

shurazirah shukur sorg yg gojes dgn bersunglasses. tp dia tak gojes sgt sbb tak ajak sy hahaha

Shurazirah Sukhur said...

ezan idma: hahaha nanti kita pergi ya!ajak cik tieykah skali..sebab korang bisneswoman, jadi nanti boleh belanja saya makan cendol dekat bandar hilir..:p

Aisya J said...

wahhh bestnya!

Shurazirah Sukhur said...

aisya J: yup, best.best!:D

EZAN IDMA said...

sepuluh cendol sy belanje :p

Rtp Farra Arisha said...

jalan2 dgn kwn2 memang seronok kan :))
LIKE to those pictures!!!

MN said...

Miss Nina singgah sini .
nicee sys :)

btw, salam Ramadhan :)

Shurazirah Sukhur said...

ezan idma: yayyy!!sekali dengan pisang goreng dan karipap taw..hahaha!:D

Shurazirah Sukhur said...

RTP farra arisha: yes..memang seronok!thanks!heee :D

Shurazirah Sukhur said...

mn: salam ramadhan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...