Thursday, July 7, 2011

TIKA INI KU HILANG NAFSU KEPADAMU

Awak jahat...
Awak sakitkan hati saya..
Awak kecewakan saya..

Masa inilah awak nak jual murah dengan saya..
Masa inilah awak tunjuk handsome depan saya..
Masa inilah awak tarik perhatian saya..
Tapi maaf...

Saya sudah hilang nafsu kepada awak..
Pergilah jauh-jauh..
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

hilang nafsu nak shopping =.="

BISIK BISIK: Memanglah hilang nafsu sebab fulus non ado..aishh,tak boleh nak support bisnes kawan-kawan bisnes si cantik manis :p

18 comments:

tieykah said...

Xde fulus jugak

T_T

Nor Alia said...

haha! sengal! ;p nk hilang nfsu gak la.peliss ajr peliss ;p

anisyafrina said...

tolong ajar... mcm mane nk buang terus nafsu ni.. hihi..

nanti kalau ade mase, jemput joint contest yg sy buat kt www.akusyafrina.blogspot.com
^__^

hunny bunny said...

erra... nafsu aku bab shopping nie mmg x penah hilang...tp duet je selalu melarikan diri dari aku...hukhuk

Shurazirah Sukhur said...

tieykah: sedey kan..sob3

Shurazirah Sukhur said...

alia: kalau nampak perkataan "sale" sila jalan terus dan jangan pandang belakang,tegur pun jangan..hahaha

Shurazirah Sukhur said...

anisyafrina: haha ni sementara ja hilang nafsu..nanti kalau ada fulus, ada balik nafsu nak shopping..ok,nanti saya terjah contest awak :)

Shurazirah Sukhur said...

farah: huhu sabar ja lah kan :')

EZAN IDMA said...

haa nak sopping yee . tq ek promote hee. nt bg shawl satu :)

pandangkedepan said...

nafsu yg macam ni bgus...:P

Shurazirah Sukhur said...

ezan: yeah,memang nak shopping tapi belum ada rezeki..nanti nak dekat raya,insyaallah..hee boleh get shawl free ka?;p

Shurazirah Sukhur said...

pandangkedepan: hahaha :p

Heidi Shafiq said...

aku dah masukkan RM14ribu dlm akaun ko.. pegi la shopping lagi.. :)

Encik Psychopath said...

biar hilang nafsu shopping. jangan hilang nafsu seks.

Shurazirah Sukhur said...

heidi syafiq: wah,banyaknya!:p

Shurazirah Sukhur said...

encik psychopath: hahaha :p

nanad said...

hoho..nafsu yang sukar dibendung T^T

Shurazirah Sukhur said...

nanad: haha taw xpe!:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...