Monday, July 11, 2011

ALA OMAK..KAHWINKAN DEN..

As-salam peeps!

Lama tak update..bukan apa,line broadband dua tiga menjak ni asyik slow ja..aishh,saja nak bagi saya hilang mood untuk update..heee

Oh,tinggal enam hari lagi untuk majlis pertunangan saya kakak saya..gubahan hantaran hampir nak siap..sekarang ni berdebar menghitung hari..*yang engkau over ni kenapa?bukan engkau yang tunang pun..=.="haha..yang akan bertunang ni kakak last saya..jadi lepas ni tinggallah saya yang single mingle.. yang lain semua have been taken..*opss, saya single but not available..hikhik (gelak gatal..pangg kang)

Insyaallah, majlis pernikahan diaorang nanti bulan Mac tahun depan kott..ayah saya tak nak anak dia bertunang lama-lama..kan banyak dugaan masa bertunang ni..darah manislah katakan..lagipun insyaallah tahun depan mak ayah saya nak pergi tunaikan haji..ayah saya cakap kalau kakak saya tu dah kahwin sebelum diaorang pergi haji, diaorang dah tak risau sebab dah ada orang jaga..yang saya confuse, habistu saya yang tak kahwin lagi ni macamna?ayah saya tak risau ke?aishh, takkan ayah saya nak bawa saya pergi haji sekali kott..huhu ke ayah nak saya kahwin jugak tahun depan..hikhik *opss, gelak gatal lagi..

Anyway, saya berdoa semoga majlis pertunangan tu berjalan lancar..nanti saya nak curi sireh kakak saya tu pastu makan..orang cakap siapa yang makan sireh orang bertunang atau berkahwin ni nanti cepatlah orang masuk meminang dia..HAHA!ya ke??

Inilah saya kakak saya yang nak bertunang tu..;)


BISIK BISIK: Nak kahwin, kenalah buat ni dulu..things i wanna do before married

14 comments:

.: cik weya :. said...

hehe x pe beb awak tggu giliran okies! hehe

Shurazirah Sukhur said...

cik weya: ya2..xelok langkah bendul kan..hihi :D

EZAN IDMA said...

kalo kamu kawen tp tak jemput taknak bace blog ni dah. hehe

nanad said...

bestnyeeee tunang!!;D *tetibe

Shurazirah Sukhur said...

ezan: of course jemput!insyaallah..don't worry :D

Shurazirah Sukhur said...

nanad: yeah,memang best!HAHA

Syahirah Suhaili said...

hikhik..nanti boleh la makan sireh ptunangan kakak byk2 ye..mcm da xsabar nak kawen je tu :P

Shurazirah Sukhur said...

syahirah suhaili: memang tak sabar!HAHA dah tak larat nak long distance relationship ni ha.huu

bibi bibo said...

hamboihhh x sabar nk kawen nmpk . hahhaha . sabar sabar ! :)

Shawn Razaleigh said...

lepas ni turn lu, dah boleh start berdebar.. hihihhih

Shurazirah Sukhur said...

bibi bibo: haha ye.ye tengah menyabarkan diri..:p

Shurazirah Sukhur said...

shawn razaleigh: kihkihkih malu guwa lu cakap macam gitu..;p

tieykah said...

Ait,betol ke curi mkn sireh nanti ada org msuk meminang?

Mcam besh

HAHAHA

Shurazirah Sukhur said...

tieykah: haha dengar2 macam gitu la..kena makan curi2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...