Tuesday, August 9, 2011

BROADBAND OR BERUKBAND!

As salam peeps!

Grrr geram.Rasa nak campak modem broadband ni dalam sungai.Tapi sebelum tu saya nak bako dulu. Bila dah jadi abu, baru campak dalam sungai *ceh, macam kes Sosilawati ja. Grrrr tengah-tengah KAYAp ni lah dia nak buat hal. Aishhh mulalah saya rasa nak curang dengan MR SY MR Celcom *tak baik curang hati.nanti orang curang balik dengan kita..ha maw? curang dengan broadband takpa..:p



So kalau saya kurang update tu, maaflah ya *ya.ya, Imissyou too.Eh tiba-tiba ;p dan maaf tak dapat nak singgah blog korang. Kalau nampak saya update tu, *macam sekarang ni tu maknanya saya telah memberi sumbangan ikhlas kepada cyber cafe *ikhlasnyewwww. Insyaallah kalau saya dah jumpa pengganti MR C, saya akan kembali semula.

Till then..

BISIK BISIK: Nasib baiklah kerajaan umum nak bagi bonus, sejuk hati sikit  *ceh, mak ayah, abang, dan kakak engkau yang dapat bonus, engkau pulak over :p   *ah, kisah?yang nampak sekarang duit raya lebih tahun ni $$$$$$$

10 comments:

nanad said...

ahaks..sabor ye akak ;D

tieykah said...

yang tikah punya pon asyik menggilak

adoi

jaya jr said...

haha,,daoat binus masuk unify je terus..baru laa best.

Shurazirah Sukhur said...

nanad: ya.ya sedang mensabarkan dirila ni..huhu

Shurazirah Sukhur said...

tieykah: saja nak menguji kesabaran kan..

Shurazirah Sukhur said...

jaya jr: hahaha bonus bukan saya yang dapat :p

bibi bibo said...

bakor je brokband tu *mnghasut*


hihihi

Shurazirah Sukhur said...

bibi bibo: dah bako pun..hahaha!

ILA HonEyBuNNy said...

berukband mmg lembab cam siput kan...

saboor ja la..tu syok guna streamyx..ehheh

Shurazirah Sukhur said...

ila honeybunny: nanti nak pasang streamyx la..laju pun laju..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...