Wednesday, August 3, 2011

WORDLESS WEDNESDAY: KATA SEORANG TEMAN

 
"tak perlu suami yang kaya , tapi tanggungjawab entah ke mana . biarlah dia seorang yang bersederhana , asal tahu menjaga hati kecil isterinya"

6 comments:

EZAN IDMA said...

yg sedang2 saja aslkan dy stia. hehe

Shurazirah Sukhur said...

ezan idma:aku suka dia mak, aku sayang dia mak..ewahh, tiba2 nak nyanyi lagu ewan..haha

Jay87 said...

Kalau tak kaya, mcmn nak jaga hati Elena mcm Seth? Jawab! Jawab!

The most important thing, tak boleh beli Cameron Highland. Haa kan Elena dah tak dapat bunga. Nak pegi Cameron apekan lagi :P

Shurazirah Sukhur said...

jatt: tu hanya drama ok!haha :p

Jay87 said...

Haa goyanggg goyangggg. Somehow money can buy happiness. Muahaha

EZAN IDMA said...

ahhahaha terdangdut lak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...