Wednesday, February 8, 2012

RANDOM

As salam peeps!

Sebelum nak berceloteh, saya nak buang segala habuk yang ada..fuhh.fuhh. Kawan-kawan rindu saya tak?kehkeh *bajet  ada orang rindu letteww.Maaflah kawan-kawan ya atas ketidakupdatean saya. Inipun saya curi-curi masa update di office sementara semua tengah minum pagi.


01hb lepas, saya dah start berpraktikal. Dah jadi wanita bekerjaya tak rasmi haha. So far okaylah. Walaupun tak banyak kerja macam coursemate yang lain tapi ada jugak benda yang saya belajar. Kena ringan mulut bertanya ada kerja tak untuk saya. Kalau saya tak buat macam gitu, sampai sudah saya banyak kerja termenung huhu *berdedikasi tak saya?kehkeh. Memang hati meronta-ronta, fikiran terbayang-bayang nak update blog bila dah balik kerja tapi apakan daya bila tibanya malam, mata ni seakan-akan layu di hujung mekar *gila metafora ayat..teehee ;p

06hb lepas birthday saya..*motif??haha. Officially 21thn + 4 sudah saya hoho ;).Sudah meningkat dewasa..aicehh. Lepasni I have to behave like adult kihkih. Menghadapi hidup ini dengan lebih matang.  Semoga kehidupan saya lebih.lebih.lebih baik dan semoga orang cepat masuk meminang *untuk perhatian MR SY..haha gataii ;p

Okeylah kawan-kawan. Nanti saya update lagi.
Have a nice day!

BISIK BISIK: Ramai cakap saya umur 21 tahun. acane?? *bangga..haha

10 comments:

ainulaqma said...

happy belated birthday :)

nanad said...

rindu..rindu >.< hihi
selamat ulangtahun sis ^_^
semoga panjang umur dan murah rezeki & semoga sukses selalu && semoga lekas2 dipinang ;D

Shurazirah Sukhur said...

ainulaqma: thank you :)

Shurazirah Sukhur said...

nanad: aminn..aminn..aminn..thank you sayang!:D

Fatin Mraz said...

happy 25th belated birthday~

keje rerajin ya even though katanya bekerjaya x rasami~ =}

welcome back..

Liyana Zahim said...

Anda msh muda rupenyeeeeeeee!!!!!

Eera Shera said...

sama la kita lahir bln 2 gak..hepi belated bday! moga rezeki mencurah curah..amin..

Shurazirah Sukhur said...

fatin mraz: sshhh, senyap-senyap sebut umur tu..haha anyway, thank you :D

Shurazirah Sukhur said...

liyana zahim: yelaaa..muda remajaa..hahaha :D

Shurazirah Sukhur said...

eera shera: amin...thank you dear :D bila birthday awak?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...