Monday, January 23, 2012

SHORT UPDATE

As salam peeps!


Fuhhh, lamanya tak update blog kesayangan ni. Dah berhabuk cukup heee. Maaflah kawan-kawan. Line berokband dekat rumah ni teramatlah lambat macam babi siput babi..grrr


Pejam celik pejam celik sudah dua tahun saya di bumi Merbok. Akhirnya 18hb lepas i'm unofficially graduate. Hee belum officially lagi sebab kena complete kan dulu practical training and thesis. Ngeri bila fikirkan thesis ni. Bak kata speaker untuk seminar research proposal hari tu, research ni kena buat dengan kasih sayang. Kalau tak memang tak menjadi. Aishhh sumpah nervous!


Alhamdulillah setelah sekian lama menunggu, saya dapat pun tempat untuk praktikal. Ketaq la gilaa bila dah nak sampai ke last paper tak dapat-dapat tempat lagi and suddenly my sister texted kata dah dapat tempat. Tapi tulaa cuma tak dapat confirmation letter lagi, plus kata maybe saya akan start lambat from my others friends. Erm, that's why Rabu or Khamis ni, akan terus ke Bangi settlekan mengenai praktikal.


Harap semuanya dipermudahkan. Saya stop sini dulu ye kawan-kawan. Will update later when everything is settled. Miss you guys!

3 comments:

EZAN IDMA said...

amin.. Goodluck syg!

Liyana Zahim said...

All da best praktikal ye.. Interview was jz ok.. No anoying ppl tp xdpt sbb post takde kne ngena dgn yg blajar katenye.. Kihkihkih.. TQ darls! :)

Eera Shera said...

praktikal kat bangi ek? kt mana tu? gudluck ek ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...