Tuesday, August 16, 2011

MAMA BOSAN EPISOD 2

 As salam peeps!


Sumpah bosan malam ni. Dahla dengan broadband non ado, cerita dekat tv macam haremm tak best, nak mesej dengan MR SY, dia dah tidur. Sudahnya buka laptop, dengar lagu, golek-golek dengan Teddy.

Sejak-sejak tak boleh nak online ni, apa pun tak boleh ..nak update blog, blog walking, online fb, layan youtube semua tak boleh.  Aihh, sabar ja lah labu. Bilalah nak jumpa pengganti MR C ni..huhu. Agak-agak rasa gian nak menaip, buka Microsoft word taip apa yang patut dan save as draft.

Tengah-tengah bosan ni, mulalah rasa nak berphotoshoot haha. Itulah akibatnya kalau dah tak ada kerja, Mama Bosan in the House kembali lagi...........

maaf atas photogedik saya ni =.="
BISIK BISIK: Mama Bosan in the House episode 2 ni bersiaran pada pukul 12.35 am, 16hb Aug dan entry ni diupdate keesokan paginya. Harap Maklum. teeheee :D

6 comments:

tieykah said...

mama bosan macam ni ke

teha said...

teddy die comel ! :)

Shurazirah Sukhur said...

tieykah: mama bosan yang gedik..huhu :p

Shurazirah Sukhur said...

teha: hehe thank you :)

EZAN IDMA said...

amboi. dh ada rncngn tb sndiri haha glmer mak

Shurazirah Sukhur said...

ezan idma: haha malu mak, nok!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...